Christian Roth

Infiintata in 1983, Christian Roth a aparut pentru prima data pe podium in anul 1985. La scurt timp dupa aceea, Christian Roth si Eric Domège, designerii din spatele marcii, au fost invitati sa creeze rame personalizate de ochelari pentru prezentari de moda de top din industrie. Acest succes si multe altele i-au castigat lui Christian Roth o invitatie de a se alatura echipei CFDA in 1990 - o premiera pentru un designer de ochelari. Christian Roth a devenit membru executiv fondator al Eyewear Designers al CFDA (edCFDA) in 2014.

In prezent, marca isi creeaza propria baza pentru a comunica cu o generatie noua de consumatori, sub umbrela Grupului DITA.

Conceptia estetica a lui Christian Roth se identifica cu teme recurente, cum ar fi miscarea Bauhaus, care transforma teme de odinioara, cum ar fi arhitectura, sculptura si tipografia, intr-un curent cultural unificat.

In zilele noastre ei au transformat ideea in "Bauhaus deconstruit", o incercare de a reconcilia designul modernist cu o filosofie de design contemporana condusa, la randul sau, de ironie, nostalgie si subversiune.

Pregatiti-va pentru design inovator, subliniat prin utilizarea de culori stralucitoare si indraznete si materiale de lux.

Dupa mai bine de treizeci de ani dupa ce si-au creat propria eticheta, Christian Roth si Eric Domège sunt in continuare un punct de plecare in randul modei si apartin grupului select de oameni cu adevarat inspirati pe care ii admiram foarte mult in aceasta industrie.

Catalog

Pret
959lei - 2139lei
Culoare Lentile
Dimensiunea Ramei

Ochelari de soare Christian Roth

Afiseaza 1 - 11 din 11 articole
Afiseaza 1 - 11 din 11 articole