Celine

In 1945, Celine Vipiana si sotul sau, Richard, creaza primul brand de lux, dedicat pantofilor pentru copii si isi deschid primul magazin in Paris. Brandul este usor recunoscut prin logo-ul sau, ce reprezinta un elefant rosu, logo creat de Raymont Peynet.

Brandul decide sa isi schimbe abordarea, in anul 1960, cand isi muta atentia spre moda pentru femei. Dezvolta atunci o colectie de haine si accesorii din piele, recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea incomparabila a produselor. Istoria recenta, insa, o aduce in prim plan pe Phoebe Philo, care devine director de creatie din 2008 pana in 2017. Odata cu ea, brandul cunoaste o transformare, aducand produselor un design unic, ce s-a dovedit a fi contemporan si minimalist. Din ianuarie 2018, insa, Phoebe lasa brandul pe mainile lui Hedi Slimane.

Ochelarii de soare Celine sunt definiti prin linii artistice, cu un aspect usor vintage. Unicitatea lor vine de la unele modificari aduse modelelor clasice, cum ar fi cele aviator sau ochi de pisica: culorile indraznete si proportiile deseori marite aduc cu sine un plus de originalitate in colectia de ochelari Celine.

Complexitate, insipratie, viziune. De aceste calitati se bucura colectia de ochelari Celine, definind genul de femeie a secolului 21. Modele vintage ce dezvaluie o eleganta nemuritoare, totul pentru a-ti pune personalitatea in prim plan.

celine

Catalog

Pret
0lei - 0lei

Lista de produse dupa producator Celine

Nu exista produse pentru acest producator.