Bvlgari

Bvlgari este un brand cu origini greco-romane, cunoscut pentru producerea de bijutierii din pietre pretioase stralucitoare, cu o paleta extinsa de culori, ce fac produsele foarte usor de recunoscut. Liniile de productie ale brandului sunt din cele mai vaste. Pe langa bijuterii, Bvlgari detine linii de ceasuri, parfumuri, accesorii si hoteluri. Creatiile Bvlgari includ caracteristici unice, armonie si motive redefinite, ce amintesc consumatorilor de originile brandului.

Bvlgari este una dintre cele mai vechi case de bijuterii, datand inca din anul 1884. Este scris cu litera “V” deoarece deriva din numele fondatorului sau grec, Sotirios Voulgaris (Bulgari este varianta fonetica a lui Voulgaris). Impreuna cu cei doi fii ai sai, Constantino si Giorgio, a ridicat bazele unui imperiu ce este, si in zilele noastre, un simbol al calitatii, inovatiei si designului clasic, dar totusi contemporan.

In 1997 Bvlgari lanseaza prima colectie de ochelari, designul lor pastrand din influentele greco-romane ce au fost prezente inca de la inceput. Acestea dau ochelarilor aspectul italian din perioada renascentista. Lux, calitate si maiestrie in productie sunt termeni ce descriu cel mai bine colectia de ochelari Bvlgari. In medie, o singura rama de ochelari se fabrica in decurs a 12 saptamani. Sunt evaluate apoi pietrele pretioase ce urmeaza a fi inserate manual in rame, pentru a crea produsul luxuriant la care clientii se asteapta.

Cu multitudinea de variante de ochelari Bvlgari prezenta in colectia OPTIblu, fii sigur ca exista un model pentru potrivit asteptarilor tale. Pe langa faptul ca arata fabulos pe oricine i-ar purta, ochelarii Bvlgari te protejeaza 100% impotriva razelor UV. Avand in vedere calitatea acestor ochelari dar si designul lor atractiv si luxos, poti sa fii sigur ca nu o sa dai gres niciodata cu Bvlgari.              

bvlgari

Catalog

Pret
859lei - 3169lei
Culoare Lentile
Dimensiunea Ramei

Ochelari de soare Bvlgari

Afiseaza 1 - 1 din 1 articol
Afiseaza 1 - 1 din 1 articol