Bottega Veneta

Bottega Veneta este o casa de moda cu origini in Italia, infiintata in anul 1966, in Vicenza. Brandul a devenit cunoscut prin produsele din piele vandute in intreaga lume, destinate atat barbatilor, cat si femeilor. Fondatorii companiei, Michele Taddei si Renzo Zengiaro, spun ca aceasta se caracterizeaza prin subtilitate, calitate si maiestrie.

In 2001, brandul Bottega Veneta cunoaste o transformare spectaculoasa, fiind achizitionat de grupul Gucci. Imediat, directorul de creatie Tomas Maier, isi prezinta colectia primavara-vara 2012, iar acest lucru aduce casei de moda un plus de rafinament si senzualitate, alaturi de o nota de personalitate, totul dedicat persoanelor sofisticate si increzatoare.

Brandul nu detine un logo, filozofia creatorilor fiind "Cand initialele tale sunt suficiente". Poti recunoaste un produs Bottega Veneta prin design-ul inovator si materialele de inalta calitate. Acest lucru face din casa de moda una dintre cele mai luxuriante de pe intreg mapamondul.

Ochelarii de soare Bottega Veneta nu fac exceptie de la exigentele brandului. Sunt creati pentru persoanele care nu dau inapoi de la eleganta, bun-gust. Ramele ochelarilor sunt confectionate din acetat si metal de cea mai buna calitate si pot prezenta un semn specific brandului BV: un model de uneltire numit "intrecciato", ce ramane o semnatura distinctiva a casei de moda.

bottega

Catalog

Pret
689lei - 1749lei
Culoare Rama
Dimensiunea Ramei

Lista de produse dupa producator Bottega Veneta

Nu exista produse pentru acest producator.