Bausch + Lomb

Bausch + Lomb este o companie americana ce isi are sediul, in momentul de fata, in New Jersey, dar infiintata in 1853 la New York, de catre John Bausch si Henry Lomb. Este unul dintre cei mai mari furnizori de lentile de contact, produse de ingrijire a lentilelor, produse farmaceutice si alte produse folosite in chirurgia oftalmologica.

Inca de la infiintare, compania producea lentile fotografice, microtoame, binocluri si telescoape. Colaborarea cu firma germana Zeiss ii aduce posibilitatea de a crea lentile optice. Astfel, la sfarsitul secolului 19, Bausch + Lomb isi extinde portofoliul si produce ochelari de vedere, proiectoare si diafragme pentru camere foto.

Calitatea si inovatia de care au dat dovada cei de la Bausch + Lomb i-a facut sa aiba realizari extraordinare: colaborare cu armata, in Primul Razboi Mondial, prin crearea unor ochelari de soare revolutionari si detinerea primei camera foto care fotografiaza luna din satelit.

Desi produsele promovate s-au schimbat o data cu timpul, Bausch + Lomb inca adera la politica ce i-a facut celebri: dedicatie pentru calitate, inovatie si maiestria cu care produsele lor sunt fabricate.

La OPTIblu, Bausch + Lomb isi prezinta brandurile Biotrue Oneday, Purevision si Soflens. Ele pot fi purtate zilnic, fiind nevoie de o inlocuire la sfarsitul zilei, sau timp de 30 zile. Lentilele Bausch + Lomb pot trata afectiuni precum miopie si hipermetropie (Biotrue Oneday, Purevision, Purevision 2 HD, Soflens), prezbitism (Purevision Multi-Focal, Purevision 2 HD Multifocal) si astigmatism (Purevision Toric, Purevision 2 HD, Soflens Toric).

bannerbausch

Catalog

Pret
30lei - 269lei

Lista de produse dupa producator Bausch + Lomb

Afiseaza 1 - 25 din 25 articole
Afiseaza 1 - 25 din 25 articole