Alcon

In 1945, doi farmacisti pe nume Robert Alexander si William Conner, au deschis un punct farmaceutic in Texas. Acestia i-au hotarat denumirea combinand primele silabe din numele fiecaruia - Alcon. In 1947 este infiintat laboratorul Alcon Laboratories.

In anul 1953, Robert Alexander, impreuna cu un localnic fizician, patenteaza DROP-TAINER, un produs ce este recunoscut si folosit si astazi in ingrijirea oculara.

Compania incepe atunci sa se dezvolte pe plan international si isi deschide un nou birou in Canada. Mai tarziu, se infiinteaza fundatia Alcon, ce sustine activitati caritabile, prin programele Medical Missions si US Patient Assistance Programs.

Steve Martin, un agent de vanzari al Ciba-Geigy, vine cu propunerea ca Alcon sa isi diversifice aria de business prin crearea lentilelor de contact. In 1980, propunerea este acceptata si iau nastere CIBA VISION, primele lentile sub marca Alcon. De aici, compania a inceput sa dezvolte si alte modele de lentile, cum ar fi lentilele bifocale BI-SOFT (1983) si SOFTCOLORS, lentile ce mareau intensitatea culorii ochilor, in 1984. De asemenea, in 1998, Alcon lanseaza lentilele NIGHT & DAY, ce puteau fi purtate timp de 30 de zile consecutive, fara nevoia de a fi inlocuite.

De mentionat faptul ca Alcon, in 1989, achizitioneaza CooperVision Surgical si, ulterior, compania devine lider in chirurgia oftalmologica. Asta face ca in 2010, Alcon sa achizitioneze cel mai performant laser in interventiile de cataracta, numit LenSx, laser ce este folosit cu mare succes pana in ziua de azi.

Lentilele Air Optix Aqua Multifocal, de la Alcon, sunt ideale pentru persoanele care sufera de prezbitism. Astigmatismul, de asemenea, poate fi tratat purtand lentiele Air Optix for Astigmatism. Compania Alcon are in portofoliu si brandul de lentile Dailies, care este destinat persoanelor care sufera de miopie sau hipermetropie.

Inovatia, tehnologia si dezvoltarea continua a companiei de-a lungul deceniilor, face ca lentilele Alcon sa fie recunoscute pe plan global pentru calitatea si claritatea lor. Convinge-te si tu de performantele lentilelor de contact Alcon, performante garantate si de OPTIblu.

alcon

Catalog

Pret
33lei - 219lei

Lentile de contact Alcon

Afiseaza 1 - 39 din 39 articole
Afiseaza 1 - 39 din 39 articole